dilluns, 2 de març del 2009

Ahir Diumenge vam anar a disputar a Les Preses l'ultima prova del Campionat Gironi d'Hivern, la ruta era una calca de la cursa de Bescano, amb les pujades a Les Serres i Encies, bona participacio amb 170 corredors aprox, el temps una mica deslluit per l'amenaça de pluja, finalment ha plugut sense força peró mullant la carrertera i deixant-la sobretot a les baixades bastant perillosa. La meva cursa ha sigut bona, llastima de la baixada de Les Serres on s'havia d'arriegar massa per recuperar i el terreny no donava les suficients garanties, pero he coronat a molts pocs metres del que ha sigut el segon gran grup, la baixada m'he quedat amb cinc o sis corredors i no hem pogut empalmar per la falta de implicacío de tots nosaltres, (tot i anant amb bons corredors, pero quant els elits et demanen relleus....... miau miau), al final em sigut agafats per un grup bastant nombros i fins a meta, entreno finalitzat.
Al ser l'ultima prova de les socials, tambe era una mica la despedida amb alguns corredors d'altres categories i que posiblement ja no tornarem a compartir carrertera, com sabeu el calendari vetera esta replet de curses i si vols estar a la challenge cal anar a quasi totes, de totes maneres m'agradaria fer una marxa mitica d'aquestes que es fan per aqui i soposo que segur ens tormem a reunir. Salut a tots i bona temporada. Si paseu per Calella ja ho sabeu.......

Esperant el tret de sortida.

Amb l'Amat, bon companyer de fa molts anys.


Cudi, un altre Gran Maasai, podeu visitar-lo al seu blog

Abans d'acabar m'he decidit a treure tornar a treure la camara

Amat Artigas.
Rodant amb tranquilitat.

Santi Gonzalez

Arribant a meta, foto cedida per en Xavi i la seva dona que avui tambe han volgut acompanyar-nos.

Despedint-me del Beni, saludos desde Calella tambe per a tots els bons Maasais que he conegut en aquestes socials.


Foto de la grupeta que avui ens hem reunit.

3 comentaris:

XAVI NOVELL ha dit...

oi tant que ens trobarem ,,,,,, llàstima que ahir no estiguessim junts perquè faltaves tu allà davant trinxant la patata.

BOna temporada crack i LA LLEGENTDA DEL MAASAI i del Superman CONTINUA , AIXÍ QUE SI MAI VEUS QUELCOM PER LA NII ho ès superman ho el maasai.

A TOPEEEEE

Amat Artigas Personal Blog ha dit...

Iep! Passem Santi totes aquestes fotos que tens penjades a bona resolució meves per correu si pots gràcies! Una abraçada i ens veiem aviat!

Amat

Anònim ha dit...

encantat d'haver-te conegut........ens veiem alguna dia per les carreters de ben segur....

fins aviat.