dilluns, 23 de febrer del 2009

CHALLENGE VETERANS 2009,III PREMI INAGURACÍO

Ahir primera cursa de la Challenge de Veterans 2009, varem sortir aprox 85 corredors, cursa força rapida en un circuit sense cap dificultat, escapada de vuit o nou corredors que perden algunes unitats agafades per el pilot, jo en una de les voltes aconsagueixo ficar-me juntament amb El Cuervo i Casanovas, pero nomes arribar començen els pals i sense temps d'agarar aire ens tornem a despenjar El Cuervo i Jo aguanta Casanova, despres faig la relfexio i crec que no tindriem d'haver portat al Casanova fins davant (veient la classificacío final), pero bueno el Casanova es un tio inconformista i segur que hagues provat mes d'una vegada. Al no poder estar en el tall m'he quedat al pilot controlant un xic, per poc no donem caça al grup d'en Cherino (per davant ja anaven Alfonso, Madrigal i Casanova, en Cherino sembla que a l'ultima volta a conectat amb aquest trio juntament amb algun company), al final sprint a meta i a les dues darreres curves la gent es posa per davant i com sempre ting un sprint força dolent, encara no se la posicio per que no hi ha manera d'obrir l'arxiu al web de la Federacío, seguirem intentant. Molt important el company Madrigal ha guanyat la cursa i es posa lider de la Challenge, (quina clase te aquest tiu).   

Hem sortit de Mataro junt amb el Pareti, per fer la cursa i despres tornar (en total 90 km)

Primer la cursa social, el company Mingote escapat bona part de la cursa.

Sprint a meta on el Sergi ha fet podium quedant tercer. 

El Mengual i el Joan abans de començar.

Primeres voltes sempre per davant (fotos del blog Pinturas Grimaldo on hi trobareu un extens reportatge).

Dins l'escapada, poc despres començarien els pals per part d'en Cherino i Alfonso i jo sense poder agafar aire m'he quedat .

Madrigal, la clase en escena. Segon l'Alfonso i tercer el Cherino.

4 comentaris:

CC Provençalenc ha dit...

Moltes gràcies per la vostra participació. Teniu tota la informació i la galeria fotogràfica de la matinal al nostre blog.

Anònim ha dit...

buff, quin estrés aquestes curses de circuit. No m'hi veuras pas mai....
Veig que us va fer una bona temperatura, sembla que estigueu de sol i platja, no com nosaltres que fotia una rasca a primera hora de por, ja ja ja.....

Anònim ha dit...

Hola Santi.
En primer lugar comentarte que hiciste una buena carrera aunque con dos pequeñas puntualizaciones a tu pequeña crónica.
1º- ¿Seguro que me llevásteis vosotros dos adelante?.Pregúntale al Cuervo que me decía cuando le pedía relevo.

2º- Vosotros os quedásteis cuando estábais tirando para empalmar con el Adolfo, y Madrigal arrancó desde atrás y nos llevó a mí al mirko y a alguno más a la cabeza.

De todas maneras a veces es cuestión de un poco de suerte cojer el tren bueno, se trata de décimas de segundo.
Vosotros lo intentásteis y por ello os felicito.

¡Un Saludo Company de escapadas!

Unknown ha dit...

Hola Casanovas, primero gracias por visitar mi humilde blog, y segundo yo solo me referia a que estando tu con nosotros dos te teniamos o bien haberte exprimido mas y que uno de nosotros se hubiera hecho mas el remolon o decir señores hay gente buena delante el señor Casanovas no nos interesa que alli este y ya esta, pero como bien dices se trata de decimas de segundo y por supuesto de tener buenas patas que yo al menos aun me falta un poquillo, pero bueno ya llegara.Lo dicho gracias y nos vemos en Monjuic o antes en Olot (haver si me entero del recorrido x q me huelo algo durillo)
Saludos