divendres, 5 de febrer del 2010

II HALF CHALLENGE DE CALELLA



Confirmada la celebració del II Half Challenge per al 16 de maig de 2010
Felix Walchshöfer, Josep Jo i Josep M. Juhé

La comarca del Maresme i la marca Challenge confirmen les dates de celebració dels esdeveniments esportius Challenge Costa de Barcelona-Maresme. El Half Challenge tindrà lloc el diumenge 16 de maig i el Challenge el diumenge 3 d'octubre. Felix Walchshöfer, president de Challenge, l'ajuntament de Calella i el Consell Comarcal del Maresme han pactat aquestes dates tenint en compte el calendari internacional de triatlons.

Tritlon Spain S.L és l'empresa que organitzarà aquests esdeveniments esportius i ho farà sota la coordinació de tot l'equip Challenge. Walchshöfer ha assegurat que el Challenge Costa de Barcelona-Maresme rebrà tot el suport necessari perquè  “A Challenge som una família i tots hi col·laborarem perquè els triatletes guardin un grat record de la seva participació en la segona edició dels challenge Costa de Barcelona-Maresme 2010”.


www.challenge-barcelona.es és la pàgina web oficial en la qual s'han de formalitzar les inscripcions i realitzar les consultes necessàries.


Segun Felix Walchshöfer, és molt engrescador veure com un territori, com el Maresme, aposta per la marca Challenge i com la població s'hi aboca en l'acolliment de l'esportista i les seves famílies. "Els esportistes que van participar a la primera edició del Challenge Costa de Barcelona-Maresme van valorar molt positivament el caliu que hi havien trobat" ha dit Walchshöfer.