diumenge, 11 de gener del 2009

PRESENTACIO PC BONS AMICS-PINTURAS GRIMALDO

Avui diumenge s'ha fet la presentacio del que sera el meu equip per aquesta temporada, vaig sortitr de Calella a les 7:30 per arrribar a la botiga del Manolo Grimaldo uns cinquanta minuts mes tard, alla ens vam trobar tot l'equip a mes del Joaquim (president), Xavi (director tecnic),el Manolo i la seva dona (patrocinadors), despres de totes les salutacions de rigor ens vam dirigir al bar del costat a fer un bocata, amb la panxa plena vam tornar a la botiga per repartir el material, tot estava organitzat i la veritat es que va ser com obrir un regal de reis, gracies. Un cop ja vestits vam pasar a firmar el contracte que ens lliga de per vida amb la penya i tot seguit unes paraules del presi i primeres fotos oficials a la porta de la botiga.  A continuacio primer entreno de tot l'equip, Sant Vicenç dels Horts fins a Sitges, uns vuitanta sis kilometres rodant tots junts, una primera part tranquila fins a Castelldefels, pujada per les costes, jo em vaig despenjar a 200 mts de coronar, bajada tranquila fins la benzinera a la entrada de Sitges i tornada, val a dir que just començar la tornada ens vam trobar a l'Angel Edo i vam fer junts el cami fins a Gava, a partir d'alla fila india per l'autovia fins Sant Vicenç.


Esmorzar per intercamviar les primeres tactiques.
 
Regal de reis, feliçitasts Xavi, Manolo, Grace i Joaquim
 
Rapidament el color rosa va anar agafant protagonisme

Foto oficial.

Primers kilometres en grup.
 
Autovia de Castelldefels.

Les Costes, territori nou per a mi.

De tornada amb l'Angel Edo

Vista de Castelldefels 

2 comentaris:

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Hola Santi. No saps com varem gaudir veient-vos a tots junts, vestits iguals i rodant fent l’entrenament. És un plaer poder comptar amb vosaltres a l’equip.

Els recanvis de la bicicleta te’ls vas deixar a Sant Vicenç, el tens a la botiga del Manolo. Ja te’l donarem quan ens veiem.

Salutacions.

Joan Gálvez ha dit...

Hola Santi, os vaig veure per les costes de garraf a tot el equip.
Espero que et vaigi be, amb els teus nous companys.
Salutacions.
Joan.